Yazar |
Mesaj |
-
creative-blog
Aktif Üye
|
27.08.2015, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
28.08.2015, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@creative-blog
Evet, No Game No Life güzel seriydi. Akıl oyunları bulunduran serilere benim de ilgim var. İkinci sezonu bekliyoruz
Çok teşekkürler
İyi seyirler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
30.08.2015, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
01.09.2015, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zankyou no Terror
Çizimleriyle,konusuyla 2014 yapımı kendini belli eden bir seri.
ÖZET
Geleceğin bir alternatifinde, Tokyo şehrinin tamamına yakını teröristler tarafından yok edilmiştir. Teröristler ile ilgili bir ipucu vardır. İnternete yüklenmiş, tuhaf bir video. Polis ve hükumet, bu ipucundan sonra halkı korkudan kurtaramamıştır.
Bütün dünya, bu büyük trajedinin sorumlusunu arar. Fakat bu sırada kıyılarda bir yerlerde, aslında varolmaması gereken iki genç kusursuz planlarını hazırlamaktadırlar. "Dokuz", ve "On iki" isimli iki genç dünyada yaşamaya lanetlenmiştir.
Artık insanları rüyalarından uyandırmak isteyen bu gençler, dünyaya gösterecekleri gücü serbest bırakmak için "Sfenks" adlı gizli örgütü oluştururlar.
Anime sayfası______________ |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
07.09.2015, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Videolarda hata olduğunu düşündüğünüz bildirimleri, "Yorumlar" yerine "İletişim" bölümüne hangi seride olduğuyla birlikte yazarsanız hatanın olduğu bölümü bulmamız daha kolay olur. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
21.11.2015, 23:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz yorumlar temizlendi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
01.06.2017, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Golden Time
Uzun bir aradan sonra, içinizi ısıtacak duygu dolu bir seri eklendi.
ÖZET
Liseden mezun olan Tada Banri, birkaç arkadaşı ile ahşap bir köprü üzerinden evlerine doğru giderken suda bir şey gördüğünü düşünür ve bakmak isterken köprüden düşer.
Banri'nin yaraları iyileşir fakat hafızası yerine gelmez. Tanıdığı herkesi unutmuştur, kendini bile. Ailesi Banri'nin eski haline dönmesini umutla beklerler. Banri kaza sonrası sınavlarına hazırlanır ve hukuk fakültesini kazanır. Üniversite için annesiyle beraber Tokyo'da bir ev kiralar. Ardından Tokyo'da yalnız başına yaşamaya başlar.
Anime sayfası______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.06.2017, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir şey soracağım,umarım dalga geçmeye girmez.Sence anime çizgi film mi yoksa değil mi? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
lordbass
Aktif Üye
|
01.06.2017, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteni Beğendim Başarılar______________ ''Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir. derininde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez.. Sadece sessizde akar ve gider...'' Mevlana
|
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
02.06.2017, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknolanya yazmış: Bir şey soracağım,umarım dalga geçmeye girmez.Sence anime çizgi film mi yoksa değil mi?
Bu konuda çok tuhaf fikirleri olan insanlar var Çizgi dizi denmesinde bir yanlışlık yok bence.
Fakat çizimleri, konuları, hitap ettikleri kitleler farklı olduğundan ben her zaman anime demeyi tercih ediyorum.
Fakat hiç bilgisi olmayan birine anlatırken "japon çizgi filmi işte" demek yeterli oluyor
lordbass yazmış: Siteni Beğendim Başarılar
Teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2017, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
animewave yazmış: Bu konuda çok tuhaf fikirleri olan insanlar var Çizgi dizi denmesinde bir yanlışlık yok bence.
Fakat çizimleri, konuları, hitap ettikleri kitleler farklı olduğundan ben her zaman anime demeyi tercih ediyorum.
Fakat hiç bilgisi olmayan birine anlatırken "japon çizgi filmi işte" demek yeterli oluyor
Oh benim kafamdan birileri var ______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2017, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ha bu arada tasarım efsane ______________ |
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2017, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dört dörtlük bir site yalnız ana sayfadaki başlıkları büyütürsen daha güzel olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
06.06.2017, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknolanya yazmış: Oh benim kafamdan birileri var Ha bu arada tasarım efsane
Doğrusu neyse o hocam Teşekkürler, beğenmene sevindim.
technoatom yazmış: Dört dörtlük bir site yalnız ana sayfadaki başlıkları büyütürsen daha güzel olabilir.
Teşekkürler. Tavsiyeni dikkate alacağım, göze batıyorsa belki 1px aşağı çekip boyutlarını büyütebilirim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
animewave
Aktif Üye
|
|
↑
|