Yazar |
Mesaj |
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
05.06.2015, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: Wordpress Temasını Bedava Sitem'e Entegre Etme |
|
|
Merhabalar,
Eskiden entegrasyon işleri direkt homepage bularak ayarlanabiliyordu. Fakat şimdi siteler bu konuda değişmişler epey homepage vs bulunamıyor ve kaynak kodları epey farklıı. Şöyle bir örnek vereyim:
http://smthemes.com/demo/retromusic/ adresindeki temanın sayfa kaynağını görüntüle dediğimde alışılmadık bir kod bütünü çıkıyor karşıma. Bu tür tasarımları indeks kodları da dahil nasıl ayırabilirim?
Teşekkür ederim.. ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
Şu sıralar dinlediğim klasik müzik ve marş ağırlıklı müzikleri şu listede paylaşıyorum, belki senin de hoşuna gider:
|
|
↑
|
|
|
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
05.06.2015, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
# Sorun GünceL # ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
Şu sıralar dinlediğim klasik müzik ve marş ağırlıklı müzikleri şu listede paylaşıyorum, belki senin de hoşuna gider:
|
|
↑
|
|
|
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
05.06.2015, 17:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca tema kodları arasında <div id=''content'' bulunmuyor.
#Güncel# ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
|
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
05.06.2015, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
< body > kodları da bulunmuyor.
#Sorun Güncel#______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
|
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
06.06.2015, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#SorunDevamEdiyor# ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
|
-
monaradio
Acemi Üye
|
06.06.2015, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herşeyi Devletten Bekleme Youtubede Geniş Anlatımlı Videoları Çok ______________ Her Konuda Yardım Ederim Mesaj Atmanız Yeterli
|
|
↑
|
|
|
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
06.06.2015, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
monaradio yazmış: Herşeyi Devletten Bekleme Youtubede Geniş Anlatımlı Videoları Çok :roll:
Bütün anlatımlar eski haline göre hiçbiri işe yaramıyor ki :P ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
|
-
feartwd
Acemi Üye
|
06.06.2015, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çünkü sizin attığınız site, tasarımı başka bir siteden iframe kodu ile çekiyor.
Buyur asıl site bu : http://smthemes.com/demowp/?preview=1&template=retromusic&stylesheet=retromusic
Tasarım ücretsiz ise uyarlayabilirsin. Su anda mobileden bağlandığım içi daha fazla yardımcı olamam.
En son feartwd tarafından 08.06.2015 12:43:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
alpinsitesi43
Acemi Üye
|
06.06.2015, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldu. Günlerdir aradığım tasarım sitelerindendi sonunda :) Teşekkürler tekrardan :) ______________ forum imzasından tr.gg dışı linkler kaldırıldı [b]@isacotur[/b]
-------
|
|
↑
|
|
|
|