Başlık hakkında açıklama :Açılan başlık tamamen eğlence amaçlı açılmıştır.. İnternet üzerinde gezinirken yeni bir adres gördüm.. Forumda bir çok aktif arkadaşımız bu tür eğlence amaçlı başlıklar açmıyorlar.. Sürekli oyun vs. gibi başlıklar açılıyor.. Bunlar malesef forum üzerinde yasaklandı.. Bu yüzden bu gibi başlıklar açmalısınız.. Hem açtığım başlık bir örnek olur diye düşündüm.. Alt kısım üzerinde paylaşacağım site adresi üzerinde adınızı soyadınızı yazacağınız bir alan var.. O alan içerisine isminiz ve soy isminizi yazdığınız taktirde gerçek anlamını size resim ile aktarıyor.. Burada o resimleri paylaşacağız..
Bireysel Yorumum:
Adil Ömer Beylerbeyi ismim biraz uzundur..
Asıl ismim Ömer'dir.
Hz Ömer'den almışım ismimi..
Adil ismimi ise Hz Ömer'in adaletinden..
Soy adım ise Türk boylarından biri olan Dodurga boyundan olmamdır
Dodurga boyu Söğüt'ün bir köyüydü eskiden şimdi Bozüyük'e bağlı.
Soyum Osmanlı'ya dayanmaktadır.
En son bestoftheking tarafından 15.04.2015 21:08:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@oktay-blog
Kimleri görüyoruz.
Forumun eski ve başarılı grafikerlerimizden bir tanesi. (Yeni kullanıcılarımızın çoğu bilmez.)
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.