Kazananları Şimdiden Tebrik Ediyorum.Örnek site seçilenler için yeni yıl hediyesi olacak .Yeni yıl Hepimize sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi dileyiyle şimdiden kutlarım.
Arkadaşlar Support( at )webme.com mesaj attım, katılmak istediğimi bilgilerimi yazdım. 3 gün içerisinde dönülecek yazıldı. 3. Gün bugün hala mesaj gelmedi yetkililer bi ilgilenebilir mi? ______________ WBloog - Güncel Blog Adresiniz
Arkadaşlar Support( at )webme.com mesaj attım, katılmak istediğimi bilgilerimi yazdım. 3 gün içerisinde dönülecek yazıldı. 3. Gün bugün hala mesaj gelmedi yetkililer bi ilgilenebilir mi?
Arkadaşlar Support( at )webme.com mesaj attım, katılmak istediğimi bilgilerimi yazdım. 3 gün içerisinde dönülecek yazıldı. 3. Gün bugün hala mesaj gelmedi yetkililer bi ilgilenebilir mi?
Kardeş bu gün 11-12 gibi bakarlar
Çoktan baktılar eyvallah yinede kazanacağımız yok ama giriyoruz işte ______________ WBloog - Güncel Blog Adresiniz
Önemli Olan Tasarım Değil Ne Kadar Yardımcı Olduğun
Olayı yanlış anlamışsınız. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
2014 yılı için örnek site kayıtları başlamıştır.
Örnek sitelere aday olmak isteyenler, detayları aşağıda verilen bilgileri support-tr( at )webme.com mail adresine mail atmaları gerekmektedir. Başvurular 01.11.2014 - 12.12.2014 tarihleri arasında yapılacaktır ve eksik bilgilerin olması durumunda başvurular kabul edilmemektedir.
Başvuruları kabul edilen adaylara "başvuru kabul maili" gönderilecektir. 3 gün içerisinde tarafına mail gelmeyen adayların başvuruları kabul olmayacağı gibi, yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Kabul olması halinde tekrarlayarak gönderen adayların başvuruları ise tekrar silinecektir. Bu durumda spam kutunuzu kontrol edebilirsiniz.
İstenilen bilgiler:
- Adayın adı ve soyadı
- Yaşı
- Sayfa adı
- Adayın bulunduğu il
Moderatörler her sene olduğu bu sene de örnek sitelere başvuruda bulunamayacaklar. Herkese şimdiden başarılar...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.