NOT : Bu Sitelerin Sıralaması Karışık Rastgele Aklıma Gelenleri Yazdım ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir.
Eyvallah beni yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Ben forumda sürekli olarak gördüğüm yardımsever ve forum üzerinde herkes ile iyi geçinen arkadaşlarımızın sitelerini ziyaret ediyorum.
Uygunsuz siteler hakkında veya kurallara uygun olmayan adresleri bildirmek içinde bazen siteleri gezebiliyorum. ______________
Beni Yazan Herkese Teşekkür Ederim ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir.
Ablasının gülü hiç unutmaz beni Fakat ben 3 yılı geçti gururum5 sitemi güncellemiyorum. Tam 7 yıllık site gururum5 maalesef küstürdüler beni siteme de yazık oldu,onca emek ______________
Ablasının gülü hiç unutmaz beni Fakat ben 3 yılı geçti gururum5 sitemi güncellemiyorum. Tam 7 yıllık site gururum5 maalesef küstürdüler beni siteme de yazık oldu,onca emek
Ablam neden küstürdüler , her fırsatta girip incelediğim bir siteydi. Güncellenmeyeli 3 yıl olmasına rağmen hala üst sıralarda. Eğer özel ise pm atabilirsin abla
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.