Beni yazan arkadaşlarım ve yazmayan arkadaşlarım size çok teşekkür ederim.. Sağ olun ve var olun.. Unutulmayacaklar listesini yazarsak burayı doldururuz ama koddostubs sevdiğim bir arkadaşım ve unutulmayacaklar listesinde oda var.. Bu yüzden bu başlığa bende bir kaç isim yazmak istiyorum..
admintarik
biryaziatolyesi
skmedia
by-gurgen
benimsitem1993
ua1905ua
simerweb
forum09
paylasim61
tasarimci-amca2
grafikdizayn
ciz-dizayn
bilgiliwebnet
denizmerkezi
sosyalbilgiler8
conubag
hakan-kocak
bilgi-pinari
gomerc
hackerfriend
photosopar
catlak-site55
istanbulhatti
gizliilimler
turkmayasi
informess
itarhanli
gececi40
gururum5
imagerial
devgezegen
rankend
balikesirerdek
webjury
ysnsen
istanbulhatti
pinoki
osmanlisultanlar
1bsinifiyiz
galatasarayy
anadolulular
nurcin-ozer
evrenseleglence
hakanfan
gokseen
lifecity
odev-arsivleri
mistabul
bsbagimlisi
htlmkodes
hyperend
yusufberki
teknoesinti
baks-bani
levelbilisim
Aklıma gelenler bu kadar.. Lütfen hatırlayamadıklarım unuttuklarım darılmasın.. Bazı kişiler asla unutulmaz gönlümüzde her zaman saklıdır.. Bu yüzden kimse alınmasın.. Burada kimse unutulmaz herkes herkesin kalbinde aklında yer edinmiştir.. Ama unutulmayan kişiler yaptıkları iyi kötü olumlu ve olumsuz davranışlar ile unutulmaz haline gelmiştirler..
İsmimi burada görünce duygulandım Unutulmamak Güzel Teşekkürler Aktif-dost
Yok seni unutmak mümkün mü Tahsin abi?
Kimse kimseyi unutmaz emin olalım.. Çünkü burada çoğumuz iyi kötü anılar yaşadık.. Bunları birlikte yaşadık.. Birlikte hep beraber gördük.. Kimse bu yüzden kimseyi aklından çıkarmaz diye düşünüyorum... ______________
Çok teşekkürler arkadaşlar, ismimi yazan herkese sonsuz teşekkürler. Benim için de unutulmayacak o kadar çok site sahibi varki her biri anılarla dolu, dolu dolu arkadaşlığı ile dostluğu ile kardeşliği ile onlara çok şey borçlu olduğumu biliyorum En başta 8 yıllık dostluğum olan SkMedia, hackerfriend, djkerim,hayaller-de(hayalperestim), turkmayası,selin,cunobag,simerweb, mehtapkilic,ormela(orhanyıldız) ,kralmustak, gururum5, tumhepsiburada, informess,karakaplumbagalari(bilgi-pınarı) duman-musa, ve hafızama erişemediğim yaklaşık 20 isim daha bu isimler bir dönem bedava-sitemde demirbaş elemanlardı herbiri unutulmaz birer ideoldüler Ama şimdinin fenomenleri de çok sağlam arkadaşlar aktif-dost, brisin, koddostu,cryengine3, geride kalan herkes Ben biryaziatolyesi ile uzun süre forumda olmuyacağım bu sebeple bu profilimden yazdım arkadaşlar Sanırım bende bedava-sitemde bir kaç ilk yapılmış projeler ile bedava-sitem'de unutulmazlar arasına girdim #BirYaziAtolyesi ______________
Bir Kaçkişi Tarafından Hatırlanmak Çok Güzel Beni Seven Sevmeyen Herkese Teşekkürler:)) ______________ Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Bir Kaçkişi Tarafından Hatırlanmak Çok Güzel Beni Seven Sevmeyen Herkese Teşekkürler:))
Burada seni görmek gerçekten güzel Sadık abi.
Arada olsada bir göz atıyorum bu forum bize çok şeyler verdi bendeki yeri çok farklı. burdaki abilerimizden ablalarımızdan çok şeyler ögrendık hepsinden ALLAH razı olsun herkes ALLAH'a emanet...
______________ Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
En son catlak-site55 tarafından 24.05.2014 21:31:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.