Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.05.2014, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Oyle ama tasarım cizip kodlamayan kisi bunları yapmasa uyarlamanın bı anlamı yok neyse sohbet yeri degil arkadasımıza tebrik eder basarıların devamını dilerim...

Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Mesaj01.05.2014, 20:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kandil Günü Yalan asla söylemem ...King Seo'da Paylaşılan Demodan Kendim Entegre Ettim ... Başkası da entegre etmiş olabilir . Bunu anlamamak için düşünmemek gerek

En son webeveyn tarafından 15.05.2015 15:59:44 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj01.05.2014, 20:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet webeveyn doğru diyor.O B-S'ye önceden entegre edildiğni bilmiyordu.o yüzden kendiside entegre etti
  • kelkuzen

kelkuzen

Bedava-Sitem Bağımlısı

Konum: Sanatkarlar, sizler her biriniz benim icin tipki bir yeniceri gibisiniz. Onlarin kilici sizin ise kaleminiz bize guc ustune guç katacaktir. - Kanuni Sultan Suleyman Han

Mesaj01.05.2014, 20:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ama öncelikle söyliyeyim footeri kaldırmışsın. Footeri yerine koy. Wink

Mesaj01.05.2014, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar hiç kimseden görüpte yapmadım. İnternette tema ararken karşıma çıktı entegre ediyim.

Kendi çizdiğim ve kodladığım introyu bugün yarın paylaşıcağım takipte kalın.

Ayrı yorum atanlara teşekkür ederim.
Mesaj02.05.2014, 12:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

kelkuzen yazmış:

Footer Falan Sorun Değil O Konulurda , (Footer Araçlar Kısmının Altında Zaten) Benim Sana 2 Çift Lafım Var... Bir Daha İnsanlar Hakkında Lütfen Ön Yargılı Konuşup da ''Al Buda V2'Sİ , Bunuda Kullanmanı Tavsiye Ederim'' gibisinden laflar kullanma , gördüğün gibi ortaya çıktı ben kendim entegre ettim...Salih abi de entegre etmiştir başka konu... İstersen sana videosunu da çekerim ,'' kandil kandil yalan söyleme'' gibi sözler SANA HİÇ YAKIŞMIYOR

• kelkuzen

kelkuzen

Bedava-Sitem Bağımlısı

Konum: Sanatkarlar, sizler her biriniz benim icin tipki bir yeniceri gibisiniz. Onlarin kilici sizin ise kaleminiz bize guc ustune guç katacaktir. - Kanuni Sultan Suleyman Han

Mesaj02.05.2014, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:
kelkuzen yazmış:

Footer Falan Sorun Değil O Konulurda , (Footer Araçlar Kısmının Altında Zaten) Benim Sana 2 Çift Lafım Var... Bir Daha İnsanlar Hakkında Lütfen Ön Yargılı Konuşup da ''Al Buda V2'Sİ , Bunuda Kullanmanı Tavsiye Ederim'' gibisinden laflar kullanma , gördüğün gibi ortaya çıktı ben kendim entegre ettim...Salih abi de entegre etmiştir başka konu... İstersen sana videosunu da çekerim ,'' kandil kandil yalan söyleme'' gibi sözler SANA HİÇ YAKIŞMIYOR

Yanlış anladıysan o başka. Ama ben onu senin anladığın şekilde söylemedim. Sadece uyarıydı. Konuyu uzatmayalım. Bir yanlışım varsa özür dilerim. Wink

Mesaj02.05.2014, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemizin teması güncellenmiştir. Sitemize girip bakabilirsiniz...
Mesaj02.05.2014, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

kelkuzen yazmış:
webeveyn yazmış:
kelkuzen yazmış:

Yanlış anladıysan o başka. Ama ben onu senin anladığın şekilde söylemedim. Sadece uyarıydı. Konuyu uzatmayalım. Bir yanlışım varsa özür dilerim. Wink

Estağfurullah Şimdi Niye Özür Diliyorsun ? Tm Ben Yanlış Anlamışımdır..Sadece Yani , Bir Temayı İlla ki 1 Kişi Entegre Edicek Değil , Bak , Arkadaş da Kendi Entegre Etmiş Smile Her Neyse Tatsızlık Olmasın , Konuyu Kapatalım .. Arkadaşın Başlığı Kirlenecek Smile

Mesaj03.05.2014, 04:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar konuşmanızı bitirirmisiniz artık! Tanıtma bölümünün afedersiniz içine ettiniz.
Mesaj03.05.2014, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu: güzel

teşekkürler o dünyayı kullanıyorum
Mesaj03.05.2014, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: güzel

seulmt2 yazmış:
teşekkürler o dünyayı kullanıyorum

Asıl bizi seçtiğiniz için size teşekkürler. Yakında birçok tema entegre ediceğiz. Tabi arada kendi temamızlarıda yapıp kodlayacağız. Ve son olarak sizler bize ücretsiz temaları gönderebilir ve bizlere entegre ettirebilirsiniz. Bir form olucak ve siz o formu doldurak bize ileteceksiniz.
Mesaj03.05.2014, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar yakında CUT V1 temasını entegre ediceğiz. Takipte Kalın
Mesaj08.05.2014, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

GÜNCEL
Mesaj08.05.2014, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaptığın temaların hepsi önceden entegre edilmiş olmalıydı, daha önceden heralde görmüştüm.
yapılmayan wp temaları çevirsen iyi olur. Buraya geleceğini pek sanmazdım. Smile geveze'de sorunların var istersen yardım edebilirim. Kolay gelsin.