Yazar |
Mesaj |
-
gb-entegre
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
mgprotected
Acemi Üye
|
30.04.2014, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yaptığınız Yasaktır!
Sitelerin Tasarımını "Sayfa Kaynağı" seçeneğinden çalarak BS entegre ediyorsunuz. Site sizi hukuksal açıdan mahkemeye verme yetkisine sahiptir.
Şuan support'a mesaj attım |
|
↑
|
|
|
-
gb-entegre
Acemi Üye
|
30.04.2014, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl ?
bu temaların hepsi ücretsiz temalardır. |
|
↑
|
|
|
-
mgprotected
Acemi Üye
|
30.04.2014, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fakat İstek Temadan Bahsediyorsunuz! |
|
↑
|
|
|
-
gb-entegre
Acemi Üye
|
30.04.2014, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben belirtmemişim herhalde. ücretsiz temaların entegresinden bahsetmek istemiştim.. |
|
↑
|
|
|
-
mgprotected
Acemi Üye
|
30.04.2014, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peki. Sizi takip edeceğim. Ücretli bir temaya rastlarsam, support'a şikayet ederim.
Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
30.04.2014, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ücretsiz temaları uyarlamanız ve Bedava-Sitem kullanıcılarına sunmanız çok hoş.
Ancak uyarladığınız temayı mutlaka defalarca gözden geçiriniz ki ileri de sıkıntı yaşamayın.
Kendinize de bir tasarım ayarlarsanız çok iyi olur.
Başarılar..______________ |
|
↑
|
|
|
-
gb-entegre
Acemi Üye
|
30.04.2014, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha bugün açtım siteyi. İnternetle sıkıntı yaşıyorum. Daha temayı belirleyemedim. En yakın zamanda temayı ekliyeceğim.
Yorumunuz için teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
01.05.2014, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar Dilerim Kardeşim...ODunya Temasını Ben Entegre Yapmıştım , Sanırım Bende Gördün...Ücretsiz Temaları İzin Alarak Entegre Etmende Hukuki Açıdan Hiç Bir Sıkıntı Yok , Ama Paralıda Mahkemeye Bile Gider....Neyse Tekrar Başarılar______________
|
|
↑
|
|
|
-
kelkuzen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sanatkarlar, sizler her biriniz benim icin tipki bir yeniceri gibisiniz. Onlarin kilici sizin ise kaleminiz bize guc ustune guç katacaktir. - Kanuni Sultan Suleyman Han
|
01.05.2014, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Başarılar Dilerim Kardeşim...ODunya Temasını Ben Entegre Yapmıştım , Sanırım Bende Gördün...Ücretsiz Temaları İzin Alarak Entegre Etmende Hukuki Açıdan Hiç Bir Sıkıntı Yok , Ama Paralıda Mahkemeye Bile Gider....Neyse Tekrar Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
01.05.2014, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kelkuzen yazmış: webeveyn yazmış: Başarılar Dilerim Kardeşim...ODunya Temasını Ben Entegre Yapmıştım , Sanırım Bende Gördün...Ücretsiz Temaları İzin Alarak Entegre Etmende Hukuki Açıdan Hiç Bir Sıkıntı Yok , Ama Paralıda Mahkemeye Bile Gider....Neyse Tekrar Başarılar
Sen mi entegre ettin? Emin misin, delil göstertme şimdi/
Evet , ODünya Temasını Ben Entegre Ettim , ______________
En son webeveyn tarafından 15.05.2015 13:43:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
kelkuzen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sanatkarlar, sizler her biriniz benim icin tipki bir yeniceri gibisiniz. Onlarin kilici sizin ise kaleminiz bize guc ustune guç katacaktir. - Kanuni Sultan Suleyman Han
|
01.05.2014, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kelkuzen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.05.2014, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
01.05.2014, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Uyarlama degil cizip kodlama daha onemli webeveyn kardesim bugun belalı gunun heralde ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
-
kelkuzen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.05.2014, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
etkindizayn yazmış: Uyarlama degil cizip kodlama daha onemli webeveyn kardesim bugun belalı gunun heralde |
|
↑
|
|
|
|