diğer ülkelerin örnek sitelerine baktığımız zaman hazır tasarım kullanan siteler görebiliyoruz.. şeçilmemek için başka bilmediğimiz bir neden mi var...
Hocam tasarımınıza bir şey demiyorum da içerik ve sayfa başlıkları ne? Yeni sayfanın başlığı, deneme, yarısı küçük yarısı büyük başlıklar, hatalarla dolu yazılar... ______________ DS Dizayn! www.dsdizayn.tr.gg
diğer ülkelerin örnek sitelerine baktığımız zaman hazır tasarım kullanan siteler görebiliyoruz.. şeçilmemek için başka bilmediğimiz bir neden mi var...
Kardesim onemli olan site gorunusu ve islevselligi
Konuya pek hakim değilim ama gördüğüm kadarıyla örnek sitelere giren sitelerin bir kısmı orada durmayı hak etmiyor bence.Gerek içerik, gerekse içeriğin kullanıcıya sunulması açısından tasarımlarını kötü buldum.Kimisi karma karışık çorba gibi ve göze hitap etmiyor...
Konuya pek hakim değilim ama gördüğüm kadarıyla örnek sitelere giren sitelerin bir kısmı orada durmayı hak etmiyor bence.Gerek içerik, gerekse içeriğin kullanıcıya sunulması açısından tasarımlarını kötü buldum.Kimisi karma karışık çorba gibi ve göze hitap etmiyor...
Kardeşim tamam arada iki üç dağınık siteler var ama yarısından çoğu seçilmeyi hak etmiş siteler bence çünkü tasarımlar ve içerikler güzel
Duyurulardan bihaber olanlarınız tutmuş örnek site diye seçilen siteleri eleştiriyor. Konuşmayayım diyorum ama eğer 1,5 aydır dorumda duran bir ilanı halen yeni gördüm diyorsanız., gereksiz yorumlar yerine kendi üşengeçliğinize yorum yapın. Hem onca güzel site vardı da neden başvuru yapmadı? Başvuru yapmayan siteleri neden seçelim? Madem o kadar güveniyordunuz kendinize ve tasarımınıza neden başvuru yapılmadı?
Konunun üzerinden 3 aya yakın bir zaman geçti ve halen boş teneke gibi konuşanlar var. Konuyu uzatanlar veya diğer siteleri daha fazla küçümseyenler olursa, forum cezası alır. Madem siz de hakettiniz örnek site olmayı, 9 ay ay daha kendinizi geliştirin ve 2014'e aday olun. Bu kadar açık ve net. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.