Yazar |
Mesaj |
-
sabri-blog
Acemi Üye
|
17.12.2013, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben her +18 reklamda resmiyle mesaj atıyom sıkıntı yok ... : D |
|
↑
|
|
|
-
duetmatematik
Acemi Üye
|
17.12.2013, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: güzell |
|
|
cokk rahatsız oluyoruz beyfendı.lütfen kenardakı reklamında daha kucuktulmesı ıcın bır calısma yaparmısınız ______________ www.duetmatematik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
maasmutemet
Acemi Üye
|
17.12.2013, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: bu + 18 reklam yine başladı |
|
|
bu + 18 reklam yine başladı
Yardım edin lütfen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
17.12.2013, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: +18 Reklamlar Hakkında Genel Duyuru |
|
|
admintarik yazmış: Merhaba,
son zamanlarda support'a +18 reklamlar hakkında genel bir şikayet gelmektedir. Bildiğiniz üzere bu reklamlar webme GmbH tarafından değil, sponsor firmamız tarafından bizim kontrolümüz dışında eklenmektedir. Bu elbette bizim sorumluluğumuz altındadır ama maalesef her daim online olmadığım için hepinize zamanıda cevap veremiyorum.
Ara ara bu tarz reklamların çıktığını biliyorum ve bu duruma bir an önce müdahalede bulunabilmemiz için lütfen ilgili reklamın üzerine sağ tıklayarak bağlantı adresini kopyalayın ve abuse-tr( at )webme.com adresine mail atın. Bu durum rahatsız edici reklmaların kaldırılmasını nispeten hızlandıracaktır.
Bu durum için bedava-sitem adına hepinizden özür dilerim.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Admin Tarik ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maasmutemet
Acemi Üye
|
17.12.2013, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mesaj attık kaldırdılar
bir gün sabredebildiler
kaldığı yerden aynen devam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
halegend
Uzman Üye
|
17.12.2013, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
17.12.2013, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: Adblock! |
|
|
Adblock kullandığım için pek bi etkisi ile karşılaşmadım sağolsun tıkır tıkır çalışıyor program 48621 tane reklamı engellemiş bir kaç ay içinde.. |
|
↑
|
|
|
-
didemozan
Acemi Üye
|
18.12.2013, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tesekkurler
rahatsız edıcı bır durumdu ______________ Her Şey Senin İçin........... |
|
↑
|
|
|
-
berker19
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.12.2013, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi için teşekkürler... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siirutopyasi
Acemi Üye
|
19.12.2013, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: Reklamlar |
|
|
Evet bence de bir an önce çözüm bulunması gerekmektedir |
|
↑
|
|
|
-
classsporgiyim
Acemi Üye
|
20.12.2013, 11:43 (UTC) Mesaj konusu: lyimetkyu |
|
|
sayfalara kötü amaçlı içerikler yüklenmemelidir ______________ farızakkusclasssporgiyimadilcevazbitlismerkezdeaçılmıştır13 |
|
↑
|
|
|
-
ironjoseph
Acemi Üye
|
20.12.2013, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: +18 Reklamlar Hakkında Genel Duyuru |
|
|
son zamanlarda support'a +18 reklamlar hakkında genel bir şikayet gelmektedir. Bildiğiniz üzere bu reklamlar webme GmbH tarafından değil, sponsor firmamız tarafından bizim kontrolümüz dışında eklenmektedir. Bu elbette bizim sorumluluğumuz altındadır ama maalesef her daim online olmadığım için hepinize zamanıda cevap veremiyorum.
Ara ara bu tarz reklamların çıktığını biliyorum ve bu duruma bir an önce müdahalede bulunabilmemiz için lütfen ilgili reklamın üzerine sağ tıklayarak bağlantı adresini kopyalayın ve abuse-tr( at )webme.com adresine mail atın. Bu durum rahatsız edici reklmaların kaldırılmasını nispeten hızlandıracaktır.
Admin Tarik |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
21.12.2013, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Adblock! |
|
|
kaidem yazmış: Adblock kullandığım için pek bi etkisi ile karşılaşmadım sağolsun tıkır tıkır çalışıyor program 48621 tane reklamı engellemiş bir kaç ay içinde..
İnternet explorer'da adblock özelliği bulunuyor aslında... |
|
↑
|
|
|
-
yatcazkalkcazsayfayabakcaz
Acemi Üye
|
23.12.2013, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yasak...................
En son yatcazkalkcazsayfayabakcaz tarafından 28.12.2013 10:25:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
mehmetyldz
Acemi Üye
|
23.12.2013, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: +18 Reklamlar Hakkında Genel Duyuru |
|
|
Admin Tarik
gerçektende büyük bir sıkıntı bu. Siteyi ziyaret eden tanıdıklara durumu izah etmek pek kolay olmuyordu doğrusu...[color=red][/color] |
|
↑
|
|
|
|