Yok be kardeşim.. Aslında bir sürü derdim var hastayım..
Ama bugün keyifliyim pc başında sabahlıyacağım.. Hem ilk okuldan bazı arkadaşlarımla sohbet ederim.. Onlarla uzun zamandır konuşmuyordum..
Yarın okula gitmicem o kesin gitmezsem hastayım ama yine boş durmak yok.. İlk okul hocalarımı büyük ihtimal ziyarete giderim.. ______________
Sakin ol Reis.
Valla sinir olma dicem ama normalde ben sakinim ama hemde sinirli birisiyimdir.. Ama bugün ne sakinim nede sinirliyim.. Dert etme hiç bir şey için hayatın tadını çıkart.. Çoş eğlen.. 1 Kere geliyosun Dünyaya.. ______________
Kanki belki eskilerden hatırlarsan benim idoleşim her zaman ''Ne olursa olsun,hıdır da şerde Allahdan gelir.Seni yaratan bunları kaldıra bileceğini düşündüğü için verir ve sen ne olursa olsun hayata mutlu bak'' buna benzer yazı kendi sitemde de yaşıyor ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.