Yazar |
Mesaj |
-
devrimcity
Uzman Üye
|
14.02.2013, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Obsesif insan seni yapıştın kaldın foruma ne bırakması bıraktım diyen gider bir daha dönmez :d birileri belli ki ezmiş seni zamanın da (yada sen öyle düşünüyorsun) gelmişsin buraya ergenlik döneminin verdiği yetkiye dayanarak atar yapıyorsun bana seni kim ezmeye çalıştıysa git onu ezmeye çalış. Fıt fıt aykut seni. benim demek istediğimi tekrar oku anlamadın mi ? tekrar oku. ne demek istediğimi anlayana kadar oku öyle gel karşıma muhattap almaya degsin hiç değilse. bana gerizekalı demişsin, sen çok zekisin ya ben gerizekalı olmayi kabul ediyorum o yüzden. amacım konuyu uzatmak değil, ama bil istedim.
Not: ben kuzeniyim. |
|
↑
|
|
|
-
aykutguler-com
Acemi Üye
|
14.02.2013, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: iyide aykut kötü bişi dememişki niye aykuta laf edildi anlamadım neyse bazen susmak iyidir tartışmaktan bıktım kolay gelsin herkese..
Ya abi burası teknik forumya Allahın beyin özürlüsü sinir edecek beni küçük düşürecek dışarda birisi beni böyle küçük düşürecek hareketler yapsın onu yerden yere vururum ben saten bıraktım önemsemiyorum kendi sitemide sildirdim elveda ettim.. Sohbet için giriyorum arada buda seni alakadar etmez anladın mı? Dahada yazı yazacaksan msn de veya özel mesaj ile devam edelim..! |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
14.02.2013, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence de özel den yada başka bir yerden konuşsanız daha iyi olucak herkes için.
Herkese iyi akşamlar..
En son gomerc tarafından 14.02.2013 20:08:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
aykutguler-com
Acemi Üye
|
14.02.2013, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Bence de özel den yada başka bir yerden konuşsanız daha iyi olucak herkes için.
Herkese iyi akşamlar..
Kusura bakma usta.. Forumda argo kullandım mağdur ettim sizleride boş yere fakat saten maç izledim bilgisayara girdim.. İyice ayar oldum.. Keyifinizi kaçırdım.. Beni banlasanızda yanlış anlamazdım.. Çünkü göreviniz huzursuzluk çıkaranları forumdan uzaklaştırmak.. Tekrardan kusura bakmayın... |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
14.02.2013, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sorun değil,ancak yinede buradan tartışmanız pek mantıklı değil..neyse.. |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
14.02.2013, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayat kimine göre bir kaç kelime kimine göre anlamlı birer hediye...
dünya bile yerinde sayıyorken bazı insanları dusunemez bırakıyor hayat
kimisi teriyle ekmek kazanıyor, kimisi milletin sırtına hamal yüklüyor.
kimisi güvercin misali kimisi ise YİLAN misali... |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
15.02.2013, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: iyide aykut kötü bişi dememişki niye aykuta laf edildi anlamadım neyse bazen susmak iyidir tartışmaktan bıktım kolay gelsin herkese..
Ya abi burası teknik forumya Allahın beyin özürlüsü sinir edecek beni küçük düşürecek dışarda birisi beni böyle küçük düşürecek hareketler yapsın onu yerden yere vururum ben saten bıraktım önemsemiyorum kendi sitemide sildirdim elveda ettim.. Sohbet için giriyorum arada buda seni alakadar etmez anladın mı? Dahada yazı yazacaksan msn de veya özel mesaj ile devam edelim..!
aykut ben seni savunurken neden bana bu şekilde söyledin anlamadım ama neyse haklısın beni ilgilendrmez kardeşim ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
15.02.2013, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı cumalar... |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
15.02.2013, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: iyide aykut kötü bişi dememişki niye aykuta laf edildi anlamadım neyse bazen susmak iyidir tartışmaktan bıktım kolay gelsin herkese..
Ya abi burası teknik forumya Allahın beyin özürlüsü sinir edecek beni küçük düşürecek dışarda birisi beni böyle küçük düşürecek hareketler yapsın onu yerden yere vururum ben saten bıraktım önemsemiyorum kendi sitemide sildirdim elveda ettim.. Sohbet için giriyorum arada buda seni alakadar etmez anladın mı? Dahada yazı yazacaksan msn de veya özel mesaj ile devam edelim..!
aykut ben seni savunurken neden bana bu şekilde söyledin anlamadım ama neyse haklısın beni ilgilendrmez kardeşim
Uzatmayalım artık onları bana yazdığını bilecek kadar zekisin |
|
↑
|
|
|
-
aykutguler-com
Acemi Üye
|
15.02.2013, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: iyide aykut kötü bişi dememişki niye aykuta laf edildi anlamadım neyse bazen susmak iyidir tartışmaktan bıktım kolay gelsin herkese..
aykut ben seni savunurken neden bana bu şekilde söyledin anlamadım ama neyse haklısın beni ilgilendrmez kardeşim
Yok abi haşa biz nerede durucağımızı biliriz.. Sana sert çıkmadım.. Fakat o beni sinirlendirmişti.. O yüzden böyle yazdım.. Yani sana bir tepki koymuyorum.. Sen benim abimsin.. Ben sen ve senin gibi dürüst mert açık sözlü kişilere sözüm yok.. Ama pis yılanlara elbet her zaman sözüm var.. Konuyu uzatmıcam ben ne sinir oluyorum ki özel mesaj atıyorum şuan orda devam ettiricem... |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
15.02.2013, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: iyide aykut kötü bişi dememişki niye aykuta laf edildi anlamadım neyse bazen susmak iyidir tartışmaktan bıktım kolay gelsin herkese..
Yok abi haşa biz nerede durucağımızı biliriz.. Sana sert çıkmadım.. Fakat o beni sinirlendirmişti.. O yüzden böyle yazdım.. Yani sana bir tepki koymuyorum.. Sen benim abimsin.. Ben sen ve senin gibi dürüst mert açık sözlü kişilere sözüm yok.. Ama pis yılanlara elbet her zaman sözüm var.. Konuyu uzatmıcam ben ne sinir oluyorum ki özel mesaj atıyorum şuan orda devam ettiricem...
Uzatmıcam değil uzatmayacağım dilimizi güzel kullanalım
söylediklerim boğazına takıldı heralde kin kusuyorsun
Baksana ders çalışmayı bile bıraktım diyorsan artık başını çok ağrıttı söylediklerim ama hala yakama yapıştın |
|
↑
|
|
|
-
aykutguler-com
Acemi Üye
|
15.02.2013, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: aykutguler-com yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: iyide aykut kötü bişi dememişki niye aykuta laf edildi anlamadım neyse bazen susmak iyidir tartışmaktan bıktım kolay gelsin herkese..
Yok abi haşa biz nerede durucağımızı biliriz.. Sana sert çıkmadım.. Fakat o beni sinirlendirmişti.. O yüzden böyle yazdım.. Yani sana bir tepki koymuyorum.. Sen benim abimsin.. Ben sen ve senin gibi dürüst mert açık sözlü kişilere sözüm yok.. Ama pis yılanlara elbet her zaman sözüm var.. Konuyu uzatmıcam ben ne sinir oluyorum ki özel mesaj atıyorum şuan orda devam ettiricem...
Uzatmıcam değil uzatmayacağım dilimizi güzel kullanalım
söylediklerim boğazına takıldı heralde kin kusuyorsun
Baksana ders çalışmayı bile bıraktım diyorsan artık başını çok ağrıttı söylediklerim ama hala yakama yapıştın
Özele gel |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
15.02.2013, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı geceler ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
15.02.2013, 22:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi geceler |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
16.02.2013, 08:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın
Forum yine bomboş.. Facebook sayfasında yapılan bir açıklama forumu bu kadar etkilemiş olabilir mi ?.. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
|