Yazar |
Mesaj |
-
osmanlipasalari
Aktif Üye
|
09.11.2012, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava sitemi desteklemek suç mu ? ______________
Sizde Sitemize Reklam Verebilirsiniz? İletişime geçin. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
osmanlipasalari
Aktif Üye
|
09.11.2012, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben onların yaptıklarını doğru buldugumdan dolayı savunuyorum ayrıca bu olayın onlar ve biz gibi ayrım mı yapıyorsunuz ______________
Sizde Sitemize Reklam Verebilirsiniz? İletişime geçin. |
|
↑
|
|
|
-
odev-evimiz
Aktif Üye
|
09.11.2012, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi-pinari yazmış: Arkadaşlar biraz sakin olalım...
Lütfen kavga ortamı yaratmayalım farkındaysan kavga çıkarmaya çalışan yok...herkes tepkisini belirtiyor(haklı olarak) |
|
↑
|
|
|
-
odev-evimiz
Aktif Üye
|
09.11.2012, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimkurdu yazmış: Desteklemek Deil Bu Resmen Savunmak Onlardan Biri Gibi Konusmak böyle yapmanın 2 adı var..kimine göre yalakalık,kimine göre empati....anladın mı? |
|
↑
|
|
|
-
site-tools
Aktif Üye
|
09.11.2012, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yanlış zannetmez isem bu olay 1 hafta sonra kalkabilir. O yüzden ben geri döneceğim fakat çok sık değil.. Çünkü mutlaka bs de bir hata çıkacak. Nede olsa bu olay şu aşamalarda deneme.. ______________ Site-Tools © 2012-2013.
"Tüm hakları saklıdır.."
"Yeni mobil site üretebilmenin en kolay yolu!" |
|
↑
|
|
|
-
odev-evimiz
Aktif Üye
|
09.11.2012, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-tools yazmış: Yanlış zannetmez isem bu olay 1 hafta sonra kalkabilir. O yüzden ben geri döneceğim fakat çok sık değil.. Çünkü mutlaka bs de bir hata çıkacak. Nede olsa bu olay şu aşamalarda deneme.. uzatmaya gerek yok kimse bize fikir sormuyor nasılsa...birbirimizi kırmaya gerek yok |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkurdu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
09.11.2012, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burada herkes fikrini söylemekte serbest..!
Fakat bu fikir karşıtlıkları oluştuğunda ortaya çıkacak tartışmalar sürecekse lütfen bir kenardan izlemeyi tercih edin..
Aksi halde istemediğimiz halde gerekli işlemleri yapmak zorunda kalacağız..
Lütfen kurallar çerçevesinde tartışma ortamı yaratmadan ve daha önemlisi birbirimizi kırmadan konu üzerinde fikir belirtmeye devam edelim...
Destekler veya desteklemezsiniz ama ne olursa olsun burada kimsenin birbirini kırmaya veya birbirine hakaret, küfür etmeye hakkı yoktur..! |
|
↑
|
|
|
-
turksalwayswinteam
Acemi Üye
|
09.11.2012, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: :S::@@@@@ |
|
|
bu yaptığınız düzeltme sayfamı reklamsız bir hosta taşımayı düşündürdü açıkcası .ss sayfanın A..q lar yani bu reklamlar altta ve üste olmak üzere 2 tane yetmiyor mu ?? ______________ qweqweqwe |
|
↑
|
|
|
-
alikemalcaluk
Acemi Üye
|
09.11.2012, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Benjmin bey veya B.S yönetimi, Allah rızası için şu osmanlipasalari.tr.gg
ye mod luk mu vereceksiniz ne verecekseniz verin de rahatlayalım baksanıza ne kadar başarılı herkese cevap yetiştiriyor sezarın hakkı osmanlipasalari.tr.gg
ye. |
|
↑
|
|
|
-
heartqw
Acemi Üye
|
09.11.2012, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen yıllık 59 lira host domain yönetim paneli aynı bs gibi ama reklam yok alan adın var bunlara laf anlatmaya degmez |
|
↑
|
|
|
-
heartqw
Acemi Üye
|
09.11.2012, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: Beyler Bn site açmak ta yeniyim bi yardım!!! |
|
|
Şu anketleri nasıl yapıyorsunuz yha bn denedimde sadece yazı geliyo bi yardım
ederseniz çok sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
hamamorta
Acemi Üye
|
09.11.2012, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: REKLAM |
|
|
bence düzenleme güzel ama reklamı daha düzenli ve itinalı yere koysanız bence güzel olur. |
|
↑
|
|
|
-
lifecity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2012, 21:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|