Benim Sitem Güzelmi Değilmi |
|
Toplam Oylar : 3 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
can-2172
Acemi Üye
|
16.09.2012, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: Can-2172.tr.gg -_- Yorumlarınızı BekLeriZzZzZ.. |
|
|
Beğendinizmi Sitemi |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.09.2012, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berbat
sebebide sana ait olmayan bir tasarımı kendine göre düzenlemişsin bari emeğe saygın biraz olsaydı da copyright kalsaydı ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
can-2172
Acemi Üye
|
16.09.2012, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: asdasd |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.09.2012, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu işlerin yaş ile alakası yok ben ne 12 yaşındakileri gördüm adam oyun yazılımları ile uğraşıyor (tanıdık arkadaşım var) demek istediğim emek vererek uğraşarak yapılırsa bir şeyler istersen 5 yasında ol yine yaparsın ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.09.2012, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada seni küçümsemiyorum yanlış anlama ama zamanla uğraşırsan emin ol en kral seyler yaparsın ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2012, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Sadece Aklımı Kullanıyorum
Söylediğine bak.Ben 14 yaşındayım.Bedava-Sitem'de toplam 6 ay bulundum.Bu sitem 4-5 aylık.Videolar izledim,Sordum-Soruşturdum,Yardım aldım.Şuanda prof banner,logo yapabiliyorum.Photoshopta tasarım çizip dreamweaver'da kodluyorum.Birkaç eksiğim var ama öğrenicem.Bu işler öğrene öğrene..! |
|
↑
|
|
|
-
can-2172
Acemi Üye
|
16.09.2012, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: asdas |
|
|
Kardeşim Zamaım Yok ki ayda en fazla 4-5 kere giriyom interneti daha yeni yaptık ve bilgisayar sadece benim deiL 8 kişilik ailede en küçüğü benim ve bilgisayarı en son ben alırım ve ailemden gizliyom ailemle aynı odada oluncada giremiorum |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2012, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunlar yinede emek hırsızlığı yapmanı gerektirmez..!
Neyse konu amacını aşıyor. |
|
↑
|
|
|
-
div-layout
Acemi Üye
|
18.09.2012, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: yaşına göre |
|
|
yaşına göre iyisin böyle devam et! zamanla öğrenirsin
yalnız ne yalan söyleyim biraz fazla gray var |
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
19.09.2012, 08:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İstersen 10 yasında ol, istersen 20 kardesin olsun bu çalınti yapman anlamına gelmez. Özgün olmazsan, bizden senin siteni beğenmemizi isteyemezsin ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
|