Yazar |
Mesaj |
-
riskmovie
Acemi Üye
|
08.09.2012, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: Video Sekmesi |
|
|
Arkadaşlar bir filmi partlara bölüyorum ve elimde 5 part oluşuyor.Bu videoları alt alta eklemek yerine aşağıdaki gibi 5.Part diye sekmeler nasıl oluşturabilirim ?
|
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
08.09.2012, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok basit kardeş. En basitinden 2 satırdan oluşan tablo aç. 1. satıra
1. Bölüm - 2. Bölüm - 3. Bölüm - 4. Bölüm - 5. Bölüm
diye yaz.
2. satıra ise filmi koy.
[ b]Not:[/b] Unutma filmleri sen upload etmessen telif hakkını yemeye girer. Tr.gg'de yasaktır. Siteni kapatırlar.______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
|
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
08.09.2012, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada söylemeyi unuttum. Flood için özür.
Her parçayı ayrı sayfaya koy. Sonra 1-2-3 dediğin yerlere o sayfanın linklerini ver. ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
08.09.2012, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Ilk olarak hangi amacla kullanacaginizi gözden gecirmenizi dile getirirm.
ôrnek bu basliklari kontrol edelim..>>
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158999
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158998
Bu kurallara uygun sekilde tr.gg sitelerini uygulamaya özen göstere biliriz arkadaslar..
Selametle..______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
riskmovie
Acemi Üye
|
08.09.2012, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir film sitesi kurayım dedim.Kendim bir seçtiğim video kanalında videolarımı uploadlıyorum daha sonra siteme koyuyorum hiç bir yönlendirme falan yapmıyorum bu yasal olmayan bir işlem mi acaba ? |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.09.2012, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Copyrigth ürünü olan hersey yasal olarak yasak.!
Ôrnek bir dvd aldiniz bunu bilgisayariniza yükleyim sitenize upload edip indirme linki yada izleme linki ekleyemezsiniz.!
Upload linklerin kime ait oldugu önemli degil. Ônemli olan film dizi linkleri yasak olmasi.! ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
eglenceni-yarat
Aktif Üye
|
09.09.2012, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Copyrigth ürünü olan hersey yasal olarak yasak.!
Ôrnek bir dvd aldiniz bunu bilgisayariniza yükleyim sitenize upload edip indirme linki yada izleme linki ekleyemezsiniz.!
Upload linklerin kime ait oldugu önemli degil. Ônemli olan film dizi linkleri yasak olmasi.!
Modum o zaman bütün film siteleri bilişim suçu işliyor. ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
09.09.2012, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Simdi tam olarak hatirlamiyorum. Ama velakin büyük film dizi izleten sitelerin lisanslari bulunmaktadir, yada copyrigth´ini satin almis ola bilirler..
Mantik olarak tabiki her film ve dizi izleten site download linkleri paylasan sitelerde bilisim sucu tabiki vardir..
Benim cocuklugumda Almanyada turgay74 misali bir forum bulunuyordu, film dizi ve muzik paylasmaktan koskoca site yok oldu ve sahibi agir bir para cezasina carptirildi..
Fakat copyrigth ürünü olup olmadigini kontrol etmek gerekir.
ôrnek vermek gerekirse bir kemal sunal filmleri ücretsiz televziyonlarda izletiliyor..
Kemal sunalin oglu da haklari satin almak icin dava acmis bulunmakta ve bir para beklemekte..
Derin isler bunlar..______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
|