Yazar |
Mesaj |
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2012, 06:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam murat aldım pm bakıyorum ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
02.08.2012, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ban yiyim ne olacak, sanki bana dünyanın sonu.BS zaten bitmiş..Boş bi forumda moderatör olmanın bi anlamıda yok.Az açılın diğer forumlara/sitelere.BS bs nereye kadar?? Beni şahsen sıktı, artık sitelerimle bile ilgilenmiyorum.Cezalar..hiçte hafif değil.Belliki diğer forumlarda da takılmadığınız...Amaann beni ne ilgilendirirki..
Banda atarsanız sevinirim, çünkü susturacak başka bi yöntem yok
Hadi selametle..... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
02.08.2012, 08:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2012, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırdır bilader ne oluyor ya anlamıyorum moderatör seçilemiyorsunuz diye neler yapıyorsunuz başlıgı inceledim moderatörlük kavgasına dönmüş ayıp ya yaptıgınızı mahalle kadınları yapmaz yazıktır gunahtır arkadaşlar moderatör olup ne yapacaksınız soruyorum size ayrıca daha önceden tecrubelerınız varmı moderatörlük nasıl yapılır gibi ?
öyle oturdugun yerden bu iş yapılmıyor sırf moderatör olmadık dıye burada gereksız yere tartısanlara soruyorum ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
02.08.2012, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: hayırdır bilader ne oluyor ya anlamıyorum moderatör seçilemiyorsunuz diye neler yapıyorsunuz başlıgı inceledim moderatörlük kavgasına dönmüş ayıp ya yaptıgınızı mahalle kadınları yapmaz yazıktır gunahtır arkadaşlar moderatör olup ne yapacaksınız soruyorum size ayrıca daha önceden tecrubelerınız varmı moderatörlük nasıl yapılır gibi ?
öyle oturdugun yerden bu iş yapılmıyor sırf moderatör olmadık dıye burada gereksız yere tartısanlara soruyorum
Çok doğru zaten amaçları(mod olmak isteyenlerin) bs nin düzelmesini sağlamak olsaydı buna sevinirlerdi...
İçlerimizden bazıları mod oluyor kendim olsaydım bu kadar sevinmezdim....
Ayıptır günahtır yapmayın böyle |
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
02.08.2012, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne hahah Sapıtmışsınız siz, zaten kendi forumum var bs'de moderatörlüğe ne gerek? Valla beni güldürdün, sağol valla Ahahah ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2012, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya zaten ne güzel moderatör arkadaşlar seçilmiş ve seçimi yapanlarda webme yani kafasına göre moderatör seçimi olmuyor hadi oldu forumu çekip düzene sokabileceklermi 2-3 gün forumla ilgilenmek olmuyor sürekli aktif olman lazım ve konuları takip etmelisin ki işini iyi yapasın bunları kabul ederseniz gidin webmeye mesaj yollayın ve lütfen bir daha tartısma yapmayın gereksiz yere hem seçilen arkadaşlara karşı büyük ayıp ediyorsunuz ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2012, 08:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumland yazmış: Ne hahah Sapıtmışsınız siz, zaten kendi forumum var bs'de moderatörlüğe ne gerek? Valla beni güldürdün, sağol valla Ahahah
varsa burada niye dert yanıyorsun git kendi forumuna (kusura bakmayın fazla açık sözlüyümdür)
neyse kusuruma bakmayın arkadaşlar tartısmayı yenilediğim için...______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
72uploadim
Acemi Üye
|
02.08.2012, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi ki yeniledin amca , diyeceğim bir şey var son , giden gitti gidene gel diyemezsin... Ama adam akıllı yaparsanız gidenlerin yeri dolacaktır elbet , tabi böyle kusura bakmayın kaba tabirle '' Ota boka '' yok o ban yok bu ban atarsanız gidenin yeride dolmayacaktır...
Sonuç ne olacaktır biliyor musunuz ?
Açıkve net ; [img]http://yukleresim.com/di/CAO9/cats.jpg [/img] ______________ Tr.gg dışı link yasak. |
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
02.08.2012, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İstediğim yerde takılırım kardeş, kimseye hesap vermek zorunda değilim.Moderatörlere lafım yok! Sadece bi kaç kişinin hakkı yenmiş.Yani ben zaten moderatör olmamı beklemiyorum, ayda yılda bir giriyorum bs'ye.Zaten olmakta istemiyorum.....Hadi size iyi günler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2012, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@tumland tmm gözün var demedim varsa dedim ayrıca @72uploadim zoruna gitmiş ki paintle bile düzenlemiş nasıl denk geldiyse 3-4 moderatör ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
02.08.2012, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O değilde ubuntu kurdum pc'ye xp'den hızlı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.08.2012, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumland yazmış: O değilde ubuntu kurdum pc'ye xp'den hızlı
güzel hiç kullanmadım ama hayırlısı olsun güle güle kullan ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
02.08.2012, 09:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumland yazmış: O değilde ubuntu kurdum pc'ye xp'den hızlı
hadi ya benim pc de çok yavaş bende kurayım neymiş bir bakalım |
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
02.08.2012, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel valla Linux alt yapılı.Programlar vs. hızlı açılıyor.Hem görsellik yönünden hemde performans yönünden harika Herkese öneriyorum.Tek kötü yanı exe açmıyor, wine yazılımıyla exe leri açabiliyorsunuz ama.Ayrıca deposunda 40.000 küsür program var. ______________ |
|
↑
|
|
|
|