Yazar |
Mesaj |
-

kraliyetailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: En iğrenç/utandığınız anlarınız :) |
|
|
Evet arkadaşlar okulda, işte, bahçede, kız arkadaşlarınızın, erkek arkadaşlarınızın veya çarşıda, çevrede bir iş yaparken yada oyun, spor vs birşeyler yaparken yaşadığınız ve çok utandığınız tekrar yaşamak istemediğiniz anları bizimle paylaşın...
ben başlayayım  Sınıfta arkadaşlarla biraz insani davranışların dışına çıkmıştık sanırım  uzun eşşek oynuyorduk tabi kızların oooo'ları eşliğinde  Sıra bendeydi keşke bana gelmeseydi  gerildim gerildim gerildim bi zıpladım havada pantolonum Carrttttt etmezmi  Kahkahalar, dalgalar bidaha yaşamak istemiyorum  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

hepsi-1999
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: En iğrenç/utandığınız anlarınız :) |
|
|
kraliyetailesi yazmış: Evet arkadaşlar okulda, işte, bahçede, kız arkadaşlarınızın, erkek arkadaşlarınızın veya çarşıda, çevrede bir iş yaparken yada oyun, spor vs birşeyler yaparken yaşadığınız ve çok utandığınız tekrar yaşamak istemediğiniz anları bizimle paylaşın...
ben başlayayım  Sınıfta arkadaşlarla biraz insani davranışların dışına çıkmıştık sanırım  uzun eşşek oynuyorduk tabi kızların oooo'ları eşliğinde  Sıra bendeydi keşke bana gelmeseydi  gerildim gerildim gerildim bi zıpladım havada pantolonum Carrttttt etmezmi  Kahkahalar, dalgalar bidaha yaşamak istemiyorum
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webmasteracil
Acemi Üye
|
24.09.2008, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: En iğrenç/utandığınız anlarınız :) |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
25.09.2008, 05:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum çok gerilme bir daha
bende bir tane anlatayım bari
üniversiteye ilk basladığım günlerden biriydi
inkılap dersi diye türk dili dersine girmişim neyse ilk kez gördüğüm yüzler
hiç birini tanımıyorum daha ilk günüm bir yer bulup oturdum neyse hoca geldi
ama dersten hiç bahsetmedi işte sınıfta herkez kendini tanıtıyor fakat hoca dersten hiç bahsetmediği için bende anlamıyorum dersin türk dili oldunu neyse bende kalktım kendimi tanıttım artık dersin sonuna doğru geliyoruz herkez imza atıyor yoklama için ana bir baktım adım yok hocam dedim burda benim adım yok imzayı nasıl atım dedim iyi baktın mı dedi evet hocam işte yok dedim sonra hoca kendi listesini çıkardı sen bu dersi aldından eminmisin dedi bende inkılap değilmi dedim hayır ne inkılapı türk dili demezmi anammm millet bir güldü görceniz hani deprem olsada bina yıkılsa bende altında kalsaydım hiç unutmam o günü  ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence sen gaza gelmişsin sonra gaz havada patlama yapmiş gibi ,  Geçmmiş olsun  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanalsahne
Uzman Üye
|
25.09.2008, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
25.09.2008, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: dostum çok gerilme bir daha
bende bir tane anlatayım bari
üniversiteye ilk basladığım günlerden biriydi
inkılap dersi diye türk dili dersine girmişim neyse ilk kez gördüğüm yüzler
hiç birini tanımıyorum daha ilk günüm bir yer bulup oturdum neyse hoca geldi
ama dersten hiç bahsetmedi işte sınıfta herkez kendini tanıtıyor fakat hoca dersten hiç bahsetmediği için bende anlamıyorum dersin türk dili oldunu neyse bende kalktım kendimi tanıttım artık dersin sonuna doğru geliyoruz herkez imza atıyor yoklama için ana bir baktım adım yok hocam dedim burda benim adım yok imzayı nasıl atım dedim iyi baktın mı dedi evet hocam işte yok dedim sonra hoca kendi listesini çıkardı sen bu dersi aldından eminmisin dedi bende inkılap değilmi dedim hayır ne inkılapı türk dili demezmi anammm millet bir güldü görceniz hani deprem olsada bina yıkılsa bende altında kalsaydım hiç unutmam o günü |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.09.2008, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
25.09.2008, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba, |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş Olsun ..  su temizmiydi. Haliç suyunu bilen bilir   ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
25.09.2008, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gruplaylaylom yazmış: Geçmiş Olsun ..  su temizmiydi. Haliç suyunu bilen bilir  |
|
↑
|
|
 |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|