Yazar |
Mesaj |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Yorumlarınızı Bekliyoruz! |
|
|
Değerli arkadaşlar ben baktığım bütün konulara gerektiği yorumları attım. Şimdi sıra sizde bize katkı sağlamak istiyorsanız lütfen yorumlarınızı Esirgemeyin... |
|
↑
|
|
 |
-

fptasarim
Aktif Üye
|
01.07.2009, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gayet iyi. Eklenecek pek birşey yok. Siteniz oldukça düzenli ve göze hoş gelen profesyonel bir site. Başarılar dilerim. |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fptasarim yazmış: Gayet iyi. Eklenecek pek birşey yok. Siteniz oldukça düzenli ve göze hoş gelen profesyonel bir site. Başarılar dilerim. Çok Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. Sizi de Forumumuza Beklerim... |
|
↑
|
|
 |
-

fptasarim
Aktif Üye
|
01.07.2009, 12:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumunuza üye oldum... İnşallah forumunuz daha da gelişir... |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fptasarim yazmış: Forumunuza üye oldum... İnşallah forumunuz daha da gelişir... İnşallah! |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Değerli arkadaşlar forumumuz yepyeni bir yarışmaya hazırlanıyor... Yarışmamız ücretli ödüllere sahip. Fakat ödülleri vermek için maddiyada ihtiyacımız var. sitemizdeki reklamlara tıklayarak bize destek olabilirsiniz... ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
|
|
↑
|
|
 |
-

herkeseyarar
Acemi Üye
|
01.07.2009, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar... |
|
|
Bedava-sitem.com adresinden alınan siteler tamamen veya açıldığı anda kullanıcı tarafından istemsiz olarak bir siteye yönlenemez. Kural ihlali...
Lütfen sabit başlıkları inceleyiniz...  ______________ Sitemizde Sınırsız ve Karşılıksız Link Ağı Bulunmaktadır.
Katılmak ve Ayrıntılı Bilgi İçin www.herkeseyarar.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

ultraslan-cimbom-haber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.07.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
herkeseyarar yazmış: Bedava-sitem.com adresinden alınan siteler tamamen veya açıldığı anda kullanıcı tarafından istemsiz olarak bir siteye yönlenemez. Kural ihlali...
Lütfen sabit başlıkları inceleyiniz... |
|
↑
|
|
 |
-

herkeseyarar
Acemi Üye
|
01.07.2009, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar... |
|
|
ultraslan-cimbom-haber yazmış: herkeseyarar yazmış: Bedava-sitem.com adresinden alınan siteler tamamen veya açıldığı anda kullanıcı tarafından istemsiz olarak bir siteye yönlenemez. Kural ihlali...
Lütfen sabit başlıkları inceleyiniz...
 Arkadaşa katılıyorum siteniz başka bir siteye yönlendiriliyor.
B-S siteleri başka sitelere yöndirilemez yasak
Ben neyi anlatıyorum...
Gereksiz mesajlara gerek yok. ______________ Sitemizde Sınırsız ve Karşılıksız Link Ağı Bulunmaktadır.
Katılmak ve Ayrıntılı Bilgi İçin www.herkeseyarar.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2009, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar arkadaşım...Gayet güzel... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.07.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Başarılar arkadaşım...Gayet güzel... Değerli Yorumunuz için teşekkür ederim. Dahad a gelişmeye çalışıyoruz... Reklamgelirleri ile... Size de başarılar... ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
|
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
03.07.2009, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arkadaş yönlendirme yapmamış dikkatinizi çekerim yasak değil.
Sadece başka bir alanda forum oluşturup tr.gg uzantılı olan sitesinde göstermiş kodlarla, buna yanlız forumu oluşturduğu alan sahipleri kural ihlali diye o derse tabi... ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.07.2009, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="okanizm"]Bu arkadaş yönlendirme yapmamış dikkatinizi çekerim yasak değil.
Sadece başka bir alanda forum oluşturup tr.gg uzantılı olan sitesinde göstermiş kodlarla, buna yanlız forumu oluşturduğu alan sahipleri kural ihlali diye o derse tabi...[/quoteYorumun için saol ama onlar da haklılar kardeşim şimdi kalktı yönlendirme eskiden vardı  ______________
|
|
↑
|
|
 |
|